75 jaar Irene

In april 2023 is het 75 jaar geleden dat Muziekvereniging Irene Ederveen is opgericht en dit mooie jubileum gaan we uitgebreid vieren.

Het begint op 22 april met het veelbelovende concert ‘Shaffy & Brass’ met Micheline Van Hautem en de legendarische muziek van Ramses Shaffy in Cultura.

Omdat het kasteelconcert in 2019 zo’n enorm succes was willen we ook ons jubileumconcert op deze unieke lokatie gaan organiseren. Het preciese programma is nog niet bekend maar wat wél zeker is is dat er allerlei verschillende muziekstijlen te horen gaan zijn. Het concert dat gehouden wordt op zaterdag 1 juli, start om 17.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Op zaterdag 16 september gaan we er met de club vanaf 15.00 uur een gezellige dag van maken bij Otterlo Events. Het samenwerken op muzikaal gebied is voor iedereen gesneden koek. Of we ook op andere gebieden nét zo goed kunnen samenwerken zal deze middag blijken. Maar het is het belangrijkst dat we veel plezier hebben.

En als afsluiting van het jubileumjaar gaan we op 16 december 2023 een heel bijzonder kerstconcert organiseren. Zet deze data alvast in uw agenda, of beter nog: abbonneer u op onze kalender.