Sandra van Luijtelaar

sandravanl2
Het orkest staat onder leiding van Sandra van Luijtelaar. Sandra werd geboren in Zuid Korea (1973) en kwam op 2-jarige leeftijd naar Nederland. Op haar negende werd zij lid van de plaatselijke Drum- and Bugle Corps. Zij volgde slagwerkles bij Victor Oskam en Bob Martens.
Uiteindelijk specialiseerde zij zich op melodisch slagwerk, wat resulteerde in het behalen van  de eerste prijs met onderscheiding in de hoogste afdeling op een solistenconcours in 1998.
 
Uiteindelijk koos zij er toch voor om zich volledig te richten op het dirigeervak. Zo volgde zij lessen bij Gerrit Fokkema, Jan Schut en Hennie Ramaekers en sloot in 2002 de studie hafabra-directie met succes af.
Daarna besloot zij zich te verdiepen in directie lichte muziek en volgde lessen bij Maino Remmers. Tijdens de studie was zij lid van het Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee.
 
Door haar didactische kwaliteiten, haar muzikale gedrevenheid en persoonlijkheid is zij in staat orkestleden elk muzikaal genre bij te brengen: muzikaliteit staat centraal! Sinds juni 2009 is zij de dirigent van Muziekvereniging Irene en wij hopen nog vele muzikale jaren met haar te kunnen samenwerken!
Van oorsprong komt Mike de Geest uit Duiven, waar hij in oktober 1974 als slagwerker begon bij fanfare st. Remigius. Inmiddels woont hij in Deventer. De eerste beginselen leerde hij in Duiven van Jan Gerritsen. Later ging hij naar de Liemers Muziekschool, waar hij les kreeg van Tom Beekman, Albert Straten en Peter Wolterinck.

Hij kreeg daar ook plezier in het les geven en werd  ook al snel gevraagd om bij de eigen vereniging de lessen te verzorgen. Gevolgd door lesgeven bij diverse andere slagwerk groepen.

Sinds 2018 is hij instructeur van het tamboerkorps bij het Reünie Orkest Artillerie in ’t Harde; sinds 2018 van Apollo Laren; sinds 2020 van Scoutingband Huissen en sinds 2022 van Muziekvereniging Irene Ederveen.

Mike de Geest